Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم سینمایی «صیاد» به کارگردانی «علیرضا افتخاری» در آستانه چهلمین بزرگداشت دفاع مقدس کلید خورد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این اثر سینمایی روایتی متفاوت از مبارزات چریکی و کاماندویی تک تیرانداز‌های کشور طی ۷ سال دفاع مقدس را به است.

علیرضا افتخاری، نویسنده تهیه کننده و کارگردان فیلم «صیاد» در این باره به فارس گفت: مهمترین و اصلی‌ترین دغدغه در تولید این اثر سینمایی حضور و رقابت در فستیوال‌های کلاس یک و جشنواره‌های معتبر بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این فیلمساز جوان اضافه کرد: در فیلم صیاد با نگاهی دقیق به زندگی نظامی و چریکی قهرمانان تک تیرانداز که بی تردید ارتش‌های تک نفره هستند و مطالعه و تحلیل حماسه‌ها و رشادت‌های نابغه‌ای که از حیث تکنیک مبارزاتی یگانه‌ی عالم بود سعی کردم با تحلیلی دقیق همه کنش‌ها و واکنش‌های وی در مقاطع مختلف جنگ در فیلمنامه‌ای با ساختاری مدرن و روایتی غیرخطی و متکی به عنصر تصویر پرداخت شود.

وی ادامه داد: در فیلم صیاد مخاطب با سه اپیزود مستقل و البته پیوسته در قالب یک فیلم بلند با تقابل قهرمان و ضد قهرمان از حیث فنی-نظامی مواجه می‌شود. فیلم از محرک‌های حسی فاصله میگیرد، فضای سانتیمانتال را در می‌نوردد و حتی با زیرپاگذاشتن زمان و تطابق تاریخی؛ رفتار‌های بویژه مبارزاتی نابغه تک تیرانداز کشورمان را در حال، گذشته و آینده به تصویر می‌کشد.

افتخاری افزود: برای تولید این اثر هیجان ویژه‌ای دارم و در آستانه هفته‌ی دفاع مقدس امیددارم ماحصل کار آبروی سینمای ارزشی کشور در محافل بین المللی باشد.

تهیه کننده فیلم صیاد با اشاره به این نکته که همه هزینه‌های فیلم صیاد از بخش خصوصی تولید می‌شود خاطرنشان کرد:، اما بیش از همه یادآوری اینکه فیلم «صیاد» بدون حسن همکاری فرمانده مدبر سپاه صاحب الزمان استان اصفهان سردار فدا، مساعدت لشکر عملیاتی ۱۴ امام حسین استان اصفهان، رهنمود‌های علمی و نظامی مرکز آموزش امام علی شهرستان مبارکه و نهایتا همراهی بی شائبه گردان ۱۰۹ امام حسین در شهرستان مبارکه اصفهان میسر نبود.
*مشهدی: صیاد مانیفست سینمای انقلاب در جهان سینما
همچنین «ابوالفضل مشهدی» مدیر فیلمبرداری و جانشین تهیه کننده فیلم صیاداز شروع فاز دوم فیلمبرداری این اثر خبرداد و به فارس گفت: فیلمبرداری صیاد در استودیو آوا فیلم تهران و روی پرده آبی آغاز شد و امروز -۲۲شهریورماه- وارد فاز دوم فیلمبرداری که غالبا طراحی عملیات‌های چریکی -کاماندویی و جنگ‌های نظامی است در منطقه‌ی استراتژکی از شهرستان مبارکه می‌شویم.

مشهدی با بیان اینکه آخرین تکنولوژی‌های رباتیک روز دنیا در تصویربرداری فیلم صیاد مورد استفاده قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: این تکنولوژی براساس نمونه‌های هالیودی و با ساختاری بسیار پیچیده توسط متخصصان جوان کشورمان ابتدا مهندسی معکوس و سپس بومی سازی شده است. بکارگیری و پیاده سازی این تکنولوژی رباتیک برای نخستین بار در یک پروژه‌ی سینمایی ایرانی بکار بسته خواهد شد. در پیاده سازی این تکنولوژی به دلیل تحریم‌های ظالمانه با مشکلات عدیده‌ای مواجه بودیم و نهایتا کمبود‌ها را با تلفیق صنعت خودرو سازی و رباتتیک جبران کردیم.

وی این تکنولوژی را در خلق صحنه‌های اکشن و لحظات هیجان انگیز و حادثه‌ای این اثر ضروری دانسته و اضافه کرد: تسریع روند تولید، کاهش دسته کم ۲۰ جلسه فیلمبرداری و عینیت بخشیدن به ابعاد مختلف و شیوه‌های مبارزاتی ویژه‌ی تک تیرانداز‌ها از جمله مزایای این سیستم است.

مدیر فیلمبرداری «صیاد» در خاتمه اظهار داشت: در پیاده سازی این سیستم بیش از ۲ سال سعی وافر داشتم و فراغت خاطر و مدام به کار خلق و آزمایش آن مشغول بودم جالب اینکه این سیستم دو ثبت اختراع در سامانه جامع علمی کشور داشته که پس از پایان مراحل تولید اثر همراه با رونمایی فیلم از آن پرده برداری خواهد شد. اکنون همه چیز محیای خلق یک اثر ماندگار در حوزه سینمای جنگ است و سعی داریم مانیفست سینمای انقلاب در جهان سینما باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فیلم سینمایی سینما و تئاتر فیلم صیاد تک تیرانداز فیلم صیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۳۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، جواد اوجی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بحث تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی بخصوص پتروشیمی‌هایی که تولید محصول متانول دارند، تفاهمنامه‌های خوبی امضا شد تا با همکاری شرکت پالایش و پخش و شرکت صنایع ملی پتروشیمی بخشی از تولید متانول تولید کشور به سمت تولید بنزین سوق داده شود.

وی افزود: امروز در بسیاری از کشورها از خوراک متانول برای تولید بنزین استفاده می‌شود. در ایران نیز دانش فنی و ظرفیت انجام این کار وجود دارد. در برخی پتروشیمی‌ها که سهامداران آنها تمایل داشتند با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق رقم خورد و بخشی از تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه این ریل‌گذاری انجام شده و با توجه به افت قیمتی که در سال‌های گذشته در محصولات متانول داشتیم و از طرفی به منظور حل ناترازی بنزین می‌توانیم در تولید بنزین از خوراک متانول استفاده کنیم.

به گفته وی، این موضوع در کشور چین نیز اکنون اتفاق می‌افتد و در ایران نیز می‌توانیم از این ظرفیت بهره‌مند شویم.

افزایش تولید نفت و گاز در سال جاری

وزیر نفت از برنامه‌های وزارت نفت برای افزایش تولید نفت و گاز در کشور خبر داد و گفت: با تکمیل ۷۹ پروژه نیمه‌تمام و اجرای ۵۰ پروژه جدید می‌توانیم به میزان ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه تولید نفت را افزایش دهیم. همچنین به دنبال افزایش ۳۵ میلیون متر مکعب گاز و ۵۰ هزار بشکه ظرفیت پالایشی هستیم.

وی با اشاره به تفاهمنامه‌ای که امروز به امضا رسید، گفت: در سالی که به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نامگذاری شده است، اتفاق خوبی رقم خورد چراکه عمده سهامداران این پتروشیمی‌ها مردم هستند.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در شروع سال جدید پروژه‌های کلان را با استفاده از منابع داخلی مورد توجه قرار داده است، گفت: در توسعه میادین نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های خوبی که در دو سال اخیر صورت گرفت توانستیم نگاه خوبی را به بخش داخلی ایجاد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها

به گزارش آنا، جواد اوجی امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی هم با بیان اینکه بیش از شش میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی‌ها و بیش از ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت فراورش نفت اضافه خواهد شد، گفت: در جمع‌آوری گازی‌های مقصد ریل‌گذاری انجام شد و اقدامات خوبی را در این راستا انجام داده‌ایم.

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید در راستای ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار قرار داریم.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از هشت درصد نسبت به سال قبل از آن گاز بیشتری را به صنایع پتروشیمی تحویل دادیم، گفت: نتیجه این مساله این شد که تولید محصولات پتروشیمی رقم خورد و امسال انتظار می‌رود که نسبت به سال گذشته از نظر حجمی و ارزش تولید رقم بیشتری را محقق کنیم.
اوجی با بیان اینکه پروژه‌ها و طرح‌های نیمه تمام و جدیدی را در دو سال و نیم در دولت مردمی تکمیل کرده‌ایم و استارت پروژه‌های جدیدی زده شد و در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد اقتصادی بخش نفت و گاز کشور بودیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کتاب «معجزه شکرگزاری» کلید رضایت خاطر درونی را بیان می‌کند
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • «ماه پنهان» در تهران کلید خورد
  • مبارزه بوکس مایک تایسون با جیک پل رسما کلید خورد
  • تولید بنزین از پتروشیمی‌ها کلید خورد
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • وزیر نفت: تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد